Meisje is woedend nadat ze gepakt is voor het ten onrechte gebruik maken van de voedselbank

Meisje is woedend nadat ze gepakt is voor het ten onrechte gebruik maken van de voedselbank

De afgelopen weken zijn er video’s in omloop van een meisje dat schaamteloos gebruik lijkt te maken van de voedselbank.…

25 oktober 2023 0 Door Lekker Dan

De afgelopen weken zijn er video’s in omloop van een meisje dat schaamteloos gebruik lijkt te maken van de voedselbank.

Ze parkeert haar luxueuze Mercedes en laat zien hoe ze al haar sieraden afdoet voordat ze tassen vol eten ophaalt.

Volgens haar is het niet praktisch om juwelen te dragen wanneer je voedselhulp ontvangt. Dit opvallende gedrag heeft de aandacht getrokken van verschillende media.

Het blijkt dus dat dit niet de eerste keer is dat dit meisje in het middelpunt van de belangstelling staat. Eerder stond ze ook al volop in de schijnwerpers.

Ze werd eerder gefilmd terwijl ze in een supermarkt spuugde op een pak ‘jodenkoeken’ om zogenaamd de ‘Palestijnen te steunen’.

Opmerkelijk genoeg plaatste ze het besmeurde pak in het schap in datzelfde filmpje. Deze controversiële gebeurtenissen hebben de interesse gewekt van Reality.FBI, dat dieper in deze kwestie is gedoken.

De dame lijkt het niet zo slecht te hebben, aangezien ze aanzienlijke inkomsten genereert als esc0rt. Ze is erg trots op het feit dat ze ‘gratis eten’ kan krijgen.

Reality.FBI  zegt dat de toegang tot de Voedselbank haar inmiddels ook is ontzegd: “Ze hebben inmiddels ook ontdekt dat de dame niet eerlijk is over haar situatie en haar de toegang heeft ontzegd.

We vermoeden dat ze mogelijk meerdere instanties voor de gek houdt. Zoals de gemeente. Deze hele situatie is een klap in het gezicht van mensen die écht afhankelijk zijn van dit soort instanties en het echt niet breed hebben.

Op een screenshot is duidelijk te zien dat deze vrouw beschikbaar is als esc0rt voor een tarief van 500 euro voor twee uur.

Daarnaast is ze eerder in verband gebracht met een ver00rdeelde ‘meesteres’ die haar ‘slaven’ drei gde te chanteren door foto’s op sociale media te publiceren.

Volgens bevindingen van Reality.FBI lijkt het hier echter om verschillende personen te gaan. AA Blondy heeft inmiddels ook gereageerd op de uitdaging:

@aa.blondy

♬ origineel geluid – A A blondy