Bron klapt uit de school over Ewout Genemans die stennis trapt in een hotel

Bron klapt uit de school over Ewout Genemans die stennis trapt in een hotel

Veel mensen zien Ewout Genemans als een presentator die met beide beentjes op de grond staat, echter laat een werknemer…

26 oktober 2023 0 Door Lekker Dan

Veel mensen zien Ewout Genemans als een presentator die met beide beentjes op de grond staat, echter laat een werknemer van een Van der Valk hotel weten dat hij diva gedrag vertoont.

Momenteel is de presentator te zien in het programma Bureau Rotterdam. De bron laat weten dat we op televisie een heel ander persoon zien dan dat hij in realiteit is.

,,Ewout Genemans lijkt zo ontzettend vriendelijk maar is echt een arrogante kwal”, schrijft een bron in een bericht aan juicekanaal Juicechannel.

Voor de opnames van het programma overnachtte Ewout in een Van der Valk Hotel. De bron laat weten dat de gemoederen al hoog opliepen tijdens het inchecken.

,,Hij heeft stennis staan maken bij de hotelreceptie omdat hij in verband met volboeking geen suite kon krijgen.”

Volgens de bron paste Ewout de ‘weet je wel wie ik ben’ tactiek toe. ,,Erg hoog in je bol als je het mij vraagt”, vervolgt de bron.

,,En wat zei jij toen?”, vraagt Juicechannel aan de medewerker. ,,Dat ik zeker weet wie hij is, maar niet zo belangrijk om andere gasten uit hun suite te trekken.”

Het programma Bureau Rotterdam doet het goed op de buis. In de meest recente aflevering ging de presentator de stad in met de politie.

Deze aflevering maakte ontzettend veel indruk bij de kijkers. Een grote hond hand een klein hondje d00d gebeten en er kwamen dan ook talloze reacties binnen na de uitzending.

Ewout deelde op zijn Instagram-account zijn reactie op de ophef: “Veel mensen zijn geschrokken van dit item,” schreef hij. ,,Wij volgen de politie en zien alles wat de agenten meemaken. Daar horen dit soort dingen bij.”

Tevens liet hij aan zijn volgers en de kijkers van het programma weten dat er in de toekomst een waarschuwing zal verschijnen op het beeld bij het tonen van dierenleed.

Tevens vroeg hij de kijkers om de eigenaar van het kleine hondje een hart onder de riem te steken door een kaartje te sturen.