Roxeanne Hazes openhartig over fans die haar lastigvallen tijdens privemomenten

Roxeanne Hazes openhartig over fans die haar lastigvallen tijdens privemomenten

Afgelopen zomer vertrok Roxeanne Hazes samen met haar gezinnetje naar Frankrijk voor een vakantie op een Nederlandse camping. Om de…

13 november 2023 0 Door Lekker Dan

Afgelopen zomer vertrok Roxeanne Hazes samen met haar gezinnetje naar Frankrijk voor een vakantie op een Nederlandse camping. Om de haverklap waren er fans die met haar op de foto wilden.

Wanneer ze samen met haar zoontje Fender is, wil ze al haar aandacht aan hem besteden. Tijdens de vakantie was dat lastig, dit daar vrijwel iedereen haar herkende op de Nederlandse camping.

,,Ik ben met mijn gezin op vakantie geweest naar Frankrijk en toen stonden we voor het eerst op een Nederlandse camping, omdat daar ook vrienden van ons waren”, vertelt ze in de podcast Lightless Lounge.

DE vakantie was geweldig maar er was wel een minpuntje: ,,Wat je natuurlijk wel krijgt is dat als mensen je op een plek zien waar ze je niet zo snel verwachten, de neiging hebben om een foto te willen.”

”En dat is part of my job, denk ik altijd zo”, vertelt ze. ,,Maar ik vind het altijd wel een beetje ingewikkeld als mijn kind er dan bij is, want die wil ik daar dan niet op hebben, want die heeft hier niet voor gekozen.”

Dat fans om een foto vragen terwijl ze met Fender is, stoort haar. ,,Sommige mensen hebben het inzicht dan niet om te denken: ze loopt hier nu alleen met haar kind”

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders: ‘vaak onveilig een geen kind gevoeld’

”misschien is het een beetje ongepast om het nu te vragen. Of dat mensen dan zeggen: ‘Hij mag er ook wel op hoor.’ Nee, natuurlijk niet!”

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders: ‘vaak onveilig een geen kind gevoeld’

Zoon Fender heeft de leeftijd van vijf jaar en begint steeds meer door te krijgen dat zijn mama een bekend persoon is.r zoon Fender is pas vijf jaar, maar begint door te krijgen dat zijn moeder bekend is.

Spanningen lopen hoog op: Nare ervaring voor Roxeanne Hazes in club!

,,Laatst dus op de camping hadden we precies dit en toen kwam die ook voor het eerst naar mij toe om te zeggen: ‘Je wordt de hele tijd gestoord en ik word er gek van”’, vervolgt ze.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

,,Er was daar ook een vriendinnetje waar hij veel mee aan het spelen was op die camping. En toen kwam hij naar mij toe op een gegeven moment: ‘Mam, ze heeft het de hele tijd over jou en dat vind ik zo irritant.”’

Geschrokken Roxeanne Hazes deelt nare ervaring: ‘WTF is hier zojuist gebeurd?’