Nadert het einde voor Corrie Konings? ‘Het is wel de realiteit’

Nadert het einde voor Corrie Konings? ‘Het is wel de realiteit’

1. Laten we hopen dat ze toch de rust gaat vinden. 2. Zeker de realiteit maar belangrijk dat ze het toch gaat loslaten. 3. Hoop voor haar dat ze toch de rust in zichzelf gaat vinden. 4. Wat zullen de dagen lang voor haar zijn. 5. Op deze manier leven is ook geen doen lijkt mij.

20 mei 2024 Uit Door Lekker Dan

Het gaat momenteel niet goed met Corry Konings. De zangeres kampt met voortdurende gedachten over haar eigen sterfelijkheid.

In een openhartig interview met Story deelt Corry Konings haar toch wel grote angsten. “Het is wel de realiteit,” zegt ze.

Corry’s moeder overleed op 73-jarige leeftijd en later dit jaar hoopt de zangeres zelf 73 te worden. Deze naderende verjaardag bezorgt haar de nodige kopzorgen.

“Dat zit wel in mijn hoofd,” vertelt ze aan Story. “Ik weet dat ik er niet mee bezig moet zijn, want je moet jezelf niet gek maken. Je kan er stress door krijgen.”

Hoewel ze probeert er niet aan te denken, lukt dat niet altijd. “Ik kan niet goed loslaten. Aan de andere kant is het ook de realiteit. Ik word 73,” zegt ze.

Corry vreest dat ze binnenkort ernstig ziek kan worden. “Het is toch een angst dat de dingen die je nu zo graag doet, dan niet meer gaan.”

De zangeres wil graag nog veel ondernemen met haar kinderen en kleinkinderen en probeert daarom heel erg in het nu te leven.

In 2007 was het overigens kantje boord voor Corry. Ze belandde op de intensive care met wat een verkramping in haar kransslagader leek te zijn.

Achteraf bleek er helemaal geen verkramping te zijn. “Nergens was een verstopping te zien. Ik moest vier uur blijven liggen en daarna mocht ik naar huis.” Het bleek vals alarm in huize Konings.

Ondanks alles wil Corry alles uit het leven halen en prijst ze zich gelukkig met wat ze heeft. Toch ontbreekt er nog iets in haar leven: een nieuwe liefde.