Grootmoeder (83) met een missie: ‘Veel jonge vrouwen kunnen niet aan mij tippen’

Grootmoeder (83) met een missie: ‘Veel jonge vrouwen kunnen niet aan mij tippen’

1. Deze oma is dankbaar dat ze zoveel minnaars kan hebben. 2. Door haar levensstijl ziet ze niet meer haar kleinkinderen 3. Deze dame kent geen taboe! 4. Deze oma heeft een missie in het leven: 5. Leeftijd hoeft dus helemaal niets te zeggen!

17 juli 2024 Uit Door Lekker Dan

In een tijd waarin datingapps de norm zijn, toont Hattie Retroage, een 86-jarige grootmoeder en voormalige danseres, aan dat leeftijd slechts een getal is.

Met meer dan 50 dates op haar naam heeft Hattie conventionele ideeën over ouder worden en daten doorbroken, en ze heeft geen plannen om te vertragen.

“Veel jonge vrouwen kunnen niet aan mij tippen,” zegt Hattie met een knipoog naar haar actieve liefdesleven. Na haar scheiding op 48-jarige leeftijd begon Hattie haar avontuur in de wereld van online daten.

Door het leven voluit te leven, koos ze ervoor om te daten met mannen die aanzienlijk jonger zijn dan zijzelf.

Haar profiel op Tinder, vol verleidelijke foto’s, trok snel de aandacht van vele jonge mannen. “Het doel van mijn leven is om het negatieve beeld van ouder worden te veranderen,” verklaart ze, met als missie om ouderdom opwindend te maken.

Hoewel ze een voorkeur heeft voor jongere mannen, is Hattie zeer selectief als het gaat om fysieke intimiteit.

“We gaan eerst uit om te zien of er chemie is,” legt ze uit. Haar verhaal, dat ook in 2018 werd belicht in het programma ‘Age Gap Love’ van Channel 5, illustreert dat liefde en aantrekkingskracht geen leeftijdsgrenzen kennen.

Naast haar avonturen op Tinder is Hattie actief als seksueel adviseur en werkt ze aan een boek dat mensen van alle leeftijden aanmoedigt om open te staan voor relaties met aanzienlijke leeftijdsverschillen.

Haar levensstijl heeft echter ook spanningen binnen haar familie veroorzaakt. Haar oudste zoon heeft haar de toegang ontzegd tot zijn kinderen vanwege haar onconventionele keuzes.

Desondanks heeft Hattie geen spijt van haar beslissingen. Ze omarmt haar seksualiteit en is dankbaar dat ze op haar leeftijd nog steeds kan genieten van het leven.

“Ik ben dankbaar dat ik zoveel minnaars kan hebben als ik wil,” zegt ze. Hattie’s verhaal is een krachtig voorbeeld van zelfacceptatie en het omarmen van het leven, ongeacht de leeftijd.

Hattie Retroage doorbreekt stereotypen en laat zien dat passie en verlangen niet afnemen met de jaren.

Haar verhaal inspireert niet alleen ouderen maar ook jongeren om voorbij conventionele normen te kijken en het volle leven te omarmen, zelfs als dat betekent dat je soms genoegen moet nemen met de oppervlakkigheid van seks.