Bizar: Gert Verhulst verhuurt zijn luxe villa voor dit extreem hoge bedrag per maand!

Bizar: Gert Verhulst verhuurt zijn luxe villa voor dit extreem hoge bedrag per maand!

Gert Verhulst, bekend van zijn succesvolle carrière in de entertainmentwereld, is ook de eigenaar van een luxe villa in het…

11 augustus 2024 Uit Door Lekker Dan

Gert Verhulst, bekend van zijn succesvolle carrière in de entertainmentwereld, is ook de eigenaar van een luxe villa in het chique Saint-Tropez.

Hoewel Gert zelf regelmatig geniet van deze luxe, wordt de villa ook verhuurd voor een aanzienlijk bedrag.

De villa, genaamd Villa Moulins des Graniers, biedt alles wat je mag verwachten van een verblijf op zo’n prestigieuze locatie.

Met een woonoppervlak van 350 vierkante meter en gelegen op een terrein van 2.500 vierkante meter, biedt de voormalige molen een adembenemend 360 graden uitzicht over de baai.

De villa beschikt over een ruime salon, een elegante eetkamer, een uitgebreide keuken, vier luxe suites en een verwarmd zwembad.

Met plaats voor tien gasten is het de ideale locatie voor een exclusief verblijf, mits je bereid bent diep in de buidel te tasten.

Gert verhuurt zijn villa namelijk voor het indrukwekkende bedrag van 33.000 euro per week, je leest het goed!

Dit bedrag is duidelijk niet voor de doorsnee vakantieganger weggelegd, maar voor diegenen die het zich kunnen veroorloven, biedt deze villa een ongeëvenaarde ervaring in een van de meest begeerde locaties van de Franse Rivièra.