Glennis Grace aast op rol in de meest populaire serie van NL: ‘Zou lachen zijn toch?’

Glennis Grace aast op rol in de meest populaire serie van NL: ‘Zou lachen zijn toch?’

De populaire serie Gooische Vrouwen maakt eind 2024 een comeback met een nieuw seizoen, en zangeres Glennis Grace heeft op…

21 augustus 2024 Uit Door Lekker Dan

De populaire serie Gooische Vrouwen maakt eind 2024 een comeback met een nieuw seizoen, en zangeres Glennis Grace heeft op Instagram laten doorschemeren dat ze wel geïnteresseerd is in een rol.

Na dertien jaar wachten komt er eindelijk een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen, waarin onder anderen Linda de Mol weer te zien zal zijn.

De nieuwe afleveringen gaan op 27 oktober in première. Er lijkt nog gezocht te worden naar een aantal gastrollen, want op de Instagram-pagina van Shownieuws wordt fans gevraagd welke bekende Nederlander zij graag in de serie zouden zien.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

“Wie van deze vier BN’ers zou jij een leuk gastrolletje geven en wat voor rol zou hij/zij moeten spelen?”, luidt de vraag. De keuze gaat tussen Glennis Grace, Martien Meiland, Frank Lammers en Olcay Gulsen.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

Glennis Grace lijkt zelf wel interesse te hebben, want ze deelde het bericht in haar Instagram Stories met de tekst: “Zou lachen zijn toch?”.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

De meningen van fans zijn echter verdeeld. Hoewel veel mensen kiezen voor Martien of Frank, zijn er ook fans die het een goed idee vinden als Glennis een rol krijgt in de serie.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

“Glennis natuurlijk! Met haar grote Amsterdamse waffel is zij bij uitstek geschikt als minnares van Martin,” reageert een enthousiaste kijker. Een andere volger grapt: “Glennis als caissière bij de supermarkt.”

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Gooische Vrouwen, dat draait om het leven van vier vriendinnen uit ‘t Gooi, was van 2005 tot 2009 een groot succes op televisie.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Na de serie volgden twee films, die beide meer dan twee miljoen bezoekers trokken en daarmee behoren tot de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia.