Yolanthe Cabau niet blij met actie van zoonlief: ‘Je hebt mij echt zo verdrietig gemaakt’

Yolanthe Cabau niet blij met actie van zoonlief: ‘Je hebt mij echt zo verdrietig gemaakt’

In een gesprek met De Telegraaf deelt Yolanthe een moment waarop haar zoontje, Xess, zich niet van zijn beste kant…

30 augustus 2024 Uit Door Lekker Dan

In een gesprek met De Telegraaf deelt Yolanthe een moment waarop haar zoontje, Xess, zich niet van zijn beste kant liet zien.

”Niet zo lang geleden was Xess even niet zo lief, waarna ik tegen hem zei: “Je hebt mij echt zo verdrietig gemaakt.” Ik ben toen naar mijn slaapkamer gegaan, want ik was ook echt niet blij met zijn gedrag.”

Yolanthe Cabau doet opvallende onthulling: ‘zien elkaar zo vaak als mogelijk is’

Yolanthe vervolgt haar verhaal: “Tien minuten later werd er een briefje onder mijn deur geschoven. Ik vouwde het open en zag ik dat hij een tekening had gemaakt, met daarbij de de tekst: “Sorry mama, ik zal het nooit meer doen. Ik hou van jou”.”

Het voorval zorgde ervoor dat de spanning snel verdween in huize Cabau. ”Dan smelt ik gewoon, de tranen rólden over mijn gezicht. Ik deed de deur open en gaf hem een dikke knuffel. Dan is het ook weer goed.”

Yolanthe Cabau is de laatste maanden vaak gespot met een vrouw waarmee ze mogelijk een relatie heeft, zo melden verschillende media op basis van insiders.

Yolanthe Cabau doet opvallende onthulling: ‘zien elkaar zo vaak als mogelijk is’

Cabau, bekend om haar eerdere relaties met Wesley Sneijder en Jan Smit, lijkt nu een nieuwe richting in te slaan. Sneijder en Cabau gingen uit elkaar nadat Sneijder herhaaldelijk ontrouw was geweest.

Daarna had Cabau een tijdlang een relatie met een jonger mannelijk model uit Rotterdam, maar nu lijkt ze haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Vandaag plaatste Cabau een nieuwe foto met haar vermeende nieuwe partner, Molly Hatchcock. In een eerder interview met Grazia gaf Cabau al aan dat ze ervaring had met relaties met vrouwen:

“Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol.”

Het lijkt erop dat Cabau opnieuw deze weg is ingeslagen en dat het haar goed bevalt. De twee worden al maanden samen gezien en lijken nu een officiële relatie te hebben.

Onder de foto schreef Cabau de tekst “Alles of niets,” wat erop kan wijzen dat ze volledig voor deze relatie wil gaan.

Wat precies de betekenis achter deze woorden is, blijft speculeren, maar het lijkt duidelijk dat Cabau gelukkig is met haar nieuwe levenspad.