Wat is er gaande? Greetje uit Urk uit programma gezet en naar huis gestuurd!

Wat is er gaande? Greetje uit Urk uit programma gezet en naar huis gestuurd!

1. Op Instagram deelt ze zonder terughoudendheid meerdere stories! 2. Gre houdt zich niet aan de regel van het programma! 3. Zonder pardon is Gre uit het programma gehaald. 4. Gre kon haar koffer snel weer inpakken! 5. Voor Gre is het einde oefening daar ze uit het programma is gezet!

9 september 2024 Uit Door Lekker Dan

Greetje Hakvoort, bekend van de serie Urk!, heeft afgelopen week de jungle weer verlaten, ondanks dat ze oorspronkelijk deelnam aan het programma Echte Meisjes in de Jungle.

Fans merkten al snel op dat Greetje weer actief is op haar sociale media, wat vragen oproept over wat er precies is gebeurd tijdens de opnames.

Greetje Bosma doet opmerkelijke onthulling: Daar ben ik nu wel achter!

Echte Meisjes in de Jungle staat bekend om spectaculaire televisie, en dit seizoen belooft niet anders te zijn met deelnemers zoals Joan Pronk, Beate van der Weide, Daniëlle Balk, Elodie Laay, Nicol Kremers en anderen.

Heftige confrontatie voor Greetje Bosma: ‘anders dan verwacht’

Toch lijkt de sfeer al vanaf het begin hectisch te zijn geweest. Vorige week meldde het juicekanaal reality_fbi dat Yara-Nour de Klein niet eens aan het avontuur zou beginnen omdat ze bij een controle tegen de lamp zou zijn gelopen en een openstaande gevangenisstraf moest uitzitten.

Opnieuw heftige periode voor Greetje uit Urk: ‘kwetsend en een beetje vernederend’

Ondanks de regel dat de deelnemers geen informatie mogen delen totdat de opnames volledig zijn afgerond, lijkt Greetje uit Urk daar weinig boodschap aan te hebben.

URK!-ster Greetje eenmalig openhartig over scheiding: ‘een donderslag bij heldere hemel’

Op Instagram deelt ze namelijk zonder terughoudendheid meerdere stories. Volgens het juicekanaal juicechannel zou Greetje naar huis zijn gestuurd omdat ze niet goed in de groep lag.

Urker Greetje heeft boodschap voor toetsenbordhelden: ‘Soms pijnlijk zelfs’

Dit staat in schril contrast met haar voorganger uit Urk!, Jacomien, die vorig jaar nog de finale haalde en de harten van het publiek wist te winnen.

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’

Wat precies heeft geleid tot Greetjes vertrek is nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat haar jungle-avontuur korter heeft geduurd dan verwacht.

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’