Gordon openhartig over mogelijk nieuwe liefde: ‘Je gaat schrikken’

Gordon openhartig over mogelijk nieuwe liefde: ‘Je gaat schrikken’

1. Dit belooft weer wat te gaan worden... 2. Och jee hoe lang zal dit goed gaan... 3. Gordon doet een verrassende uitspraak! 4. Dit is toch wel behoorlijk opvallend! 5. Dit laat Gordon doorschemeren over deze man!

13 september 2024 Uit Door Lekker Dan

Gordon lijkt mogelijk een nieuwe liefde te hebben gevonden, en dit keer is het geen jonge man zoals we van hem gewend zijn.

In zijn nieuwe realityshow Dit ben ik: Gordon en in de podcast Maandag Klaagdag van Robbert Rodenburg en Daan Hoogervorst geeft Gordon een inkijkje in zijn persoonlijke leven.

Tijdens de podcast laat hij doorschemeren dat er een kans is op een nieuwe relatie, maar blijft verder voorzichtig met details.

Toen Gordon werd gevraagd of hij op dit moment een nieuwe liefde heeft, hield hij zich eerst op de vlakte. “Dat ga ik niet vertellen, want dan staat het in alle bladen,” zei hij.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

Toch gaf hij toe dat hij contact heeft met iemand via WhatsApp. Op de vraag hoe oud deze man is, verraste Gordon zijn luisteraars. “Je gaat schrikken, maar deze is vijftig,” vertelde hij.

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

Dit is opvallend, aangezien Gordon meestal bekendstaat om zijn relaties met jongere mannen. Over zijn keuze zei hij: “Als je hem ziet, dan denk je: die wil ik ook.”

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

In de eerste aflevering van zijn realityshow zien we hoe Gordon zelfs tijdens een supermarktbezoek in Dubai het nummer van een jongere man ontvangt.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

“Ik heb wel een spectaculair leven tussen de lakens,” onthult hij openhartig voor de camera. Toch geeft hij toe dat er op het gebied van echte liefde nog geen grote ontwikkelingen zijn.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Wanneer hem gevraagd wordt of hij zich eenzaam voelt in Dubai, antwoordt Gordon dat het meer een gevoel van “alleen zijn” is, en niet van eenzaamheid.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

“Dubai is heel oppervlakkig en leeg, de meeste mensen zijn alleen maar bezig met zichzelf. Het draait voornamelijk om je eigen succes. Het is ieder voor zich en alle voor ons alle.”

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Hoewel hij momenteel vindt dat Dubai de juiste plek voor hem is, twijfelt hij of hij daar ooit de ware liefde zal vinden.

Zus van Gordon reageert op breuk: Ze had hem al gewaarschuwd voor Gavin!

Vrijdag wordt de tweede aflevering van zijn realityshow uitgezonden, en wellicht krijgen we dan meer te horen over zijn mogelijke nieuwe relatie.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’