Malgosia zoekt professionele hulp: ‘Niemand heeft hier een probleem mee!’

Malgosia zoekt professionele hulp: ‘Niemand heeft hier een probleem mee!’

1. Malgosia legt uit waarom ze hulp nodig heeft. 2. Het gaat toch niet helemaal goed met Malgosia. 3. Ze bijt fel van zich af na enkele ontvangen reacties! 4. Malgosia laat niet met zich sollen en haalt hard uit! 5. Malgosia laat zich door niemand tegenhouden!

19 september 2024 Uit Door Lekker Dan

Malgosia, een van de meest opvallende deelnemers van B&B Vol Liefde, heeft nog steeds te kampen met de gevolgen van haar deelname aan het programma.

Dat deelde ze onlangs via haar Instagram-account. Na de turbulente periode met Albert heeft Malgosia besloten hulp te zoeken bij een psycholoog.

“Om alles met Albert te kunnen verwerken,” vertelt ze in een video. “Ik wil hem begrijpen, waardoor ik het kan afsluiten.”

Toch roept dit bij enkele volgers toch vragen op, vooral omdat Albert inmiddels een relatie heeft met Joyce.

“Laat het dan los. B&B Vol Liefde is voorbij,” reageert een volger op Instagram. “Je plaatst reacties van mensen delen en en haalt Albert steeds door het slijk. Let it go.”

Malgosia reageert fel en legt uit dat ze Instagram gebruikt om haar ervaringen te verwerken. “Dit is op mijn manier verwerken en niemand heeft hier een probleem mee!” zegt ze in haar Stories.

Tijdens het programma probeerde Malgosia het hart van Albert te veroveren, en hoewel ze een nacht samen doorbrachten, werd ze uiteindelijk toch naar huis gestuurd.

Malgosia zorgde ervoor dat de kijkers thuis wisten dat ze de nacht met Albert had doorgebracht door voor de camera zijn sigaretten naast haar bed te laten zien.

Waar Albert beweert dat het bij één keer bleef, vertelt Malgosia dat de kasteelheer twee avonden bij haar in bed heeft doorgebracht.