Rachel Hazes kan aanval verwachten: Andre en Roxeanne gaan de juridische strijd samen aan!

Rachel Hazes kan aanval verwachten: Andre en Roxeanne gaan de juridische strijd samen aan!

1. Kans is groot dat er binnenkort een grote Hazes rel gaat komen! 2. Broer en zus gaan de krachten bundelen en de strijd aan! 3. Roxeanne en Andre willen strijden om DIT in handen te krijgen! 4. De handen zijn ineen geslagen en broer en zus zijn klaar om te strijden! 5. Dit zal waarschijnlijk een hele lange en pittige strijd gaan worden!

25 september 2024 Uit Door Lekker Dan

Het lijkt erop dat de jarenlange spanningen tussen André en zijn zusje Roxeanne Hazes eindelijk voorbij zijn.

Na een lange periode van onenigheid, hebben de broer en zus de vrede hersteld en zijn ze niet alleen samen te zien in het televisieprogramma DNA Singers, maar zouden ze ook de handen ineen hebben geslagen in een juridische strijd tegen hun moeder, Rachel Hazes.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

André en Roxeanne hadden jarenlang nauwelijks contact en vermeden zelfs gezamenlijke optredens, zoals bij de populaire Holland Zingt Hazes-concerten.

Andre over contact met zus Roxeanne: ‘Ze was heel erg terughoudend’

Eerder dit jaar hebben ze hun ruzie bijgelegd, en afgelopen vrijdag stonden ze voor het eerst sinds lange tijd weer samen op het podium tijdens DNA Singers.

Belangrijke stap voor Andre en Roxeanne: ‘Dit moest echter zo geheim blijven’

Maar de hereniging van de Hazes-telgen gaat verder dan alleen de schijnwerpers, de twee gaan op een ander gebied ook samenwerken.

Andre openhartig over zus Roxeanne: ‘Dat zit gewoon in ons, ergens heel diep verborgen’

Volgens bronnen, waaronder het juicekanaal Realityfbi op Instagram, zouden André en Roxeanne besloten hebben om samen op te trekken in hun conflict met hun moeder over de rechten op de naam Hazes.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

,,André heeft altijd aangegeven dat er voor hem maar één ding belangrijk is: ‘dat er goed wordt omgegaan met de naam Hazes’, iets wat hij nu samen met zijn zus in handen wil krijgen,” aldus het kanaal.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

Hoewel André tot voor kort een goede band met zijn moeder had, was de relatie tussen Rachel en Roxeanne al langer verstoord.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

In het programma Boerderij van Dorst liet Roxeanne weten dat ze graag een betere band met haar moeder zou willen, maar tegelijkertijd ook realistisch moet zijn over de situatie.

Roxeanne Hazes openhartig over emotioneel eten en haar bizarre verslaving aan dit product!

,,Ik denk niet dat die band ooit nog goed gaat komen. Daar is gewoon te veel voor gebeurd en toen ik zelf moeder werd heb ik er heel duidelijk voor gekozen om dat niet meer te laten gebeuren.”

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!