Familie Pfaff bevestigt geruchten: ‘zullen geen verdere verklaringen worden gegeven’

Familie Pfaff bevestigt geruchten: ‘zullen geen verdere verklaringen worden gegeven’

1. De familie bevestigt de geruchten en vraagt de privacy te respecteren. 2. Er zullen geen interviews of verklaringen worden gegeven. 3. Grote donkere donderwolken boven de familie Pfaff. 4. De familie doet het dringende verzoek om hun privacy te respecteren. 5. De familie heeft een verklaring gegeven en de geruchten bevestigt.

25 september 2024 Uit Door Lekker Dan

In emotioneel nieuws uit België heeft de familie Pfaff bekendgemaakt dat Debby Pfaff en haar echtgenoot Nicolas Liébart na 22 jaar samen besloten hebben hun huwelijk te beëindigen.

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

Al maanden deden geruchten de ronde over problemen in hun relatie, en om deze speculaties te stoppen, bevestigt de familie nu officieel de breuk.

In een verklaring aan HLN laat de familie weten: ‘Wij bevestigen hierbij dat Debby Pfaff en Nicolas Liébart besloten hebben om een einde te stellen aan hun huwelijk.”

”Uit respect voor hun twee zonen en familie zullen er geen verdere interviews of verklaringen worden gegeven.”

Ze vragen de media om hun privacy te respecteren en geven aan verder geen commentaar te zullen geven.

”Wij vragen de media om hun privacy in deze periode te respecteren en geven verder geen commentaar. Met dank voor het begrip”, laat de familie in een statement aan HLN weten.

Debby, dochter van Jean-Marie en Carmen Pfaff, werd bekend door de realityserie De Pfaffs, waarin haar toenmalige echtgenoot Nicolas ook regelmatig te zien was.

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen’

Het koppel heeft samen twee zonen: de 19-jarige Keano en de 18-jarige Liam. In 2012 stapten ze in het huwelijksbootje, maar nu is het huwelijk na meer dan twee decennia ten einde.

De familie Pfaff gaat door een lastige periode. Eerder dit jaar werd Carmen Pfaff getroffen door een hersenbloeding tijdens een vlucht naar Mallorca.

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

Enkele maanden later werd ze thuis slachtoffer van een overval. Ze werd vastgebonden en de overvallers gingen er met kostbare familiebezittingen vandoor.

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

Onlangs werden de twee daders, Entonio M. en Antonio R., veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf en een boete van 2.000 euro. Ze moeten ook een schadevergoeding van 176.000 euro betalen.

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig’

Het probleem? De mannen zijn spoorloos. Ze zijn bij verstek veroordeeld, maar tot op heden is hun verblijfplaats onbekend.