Ontzettend heftig: Mariska Bauer voor het eerst openhartig over hartverscheurend verlies!

Ontzettend heftig: Mariska Bauer voor het eerst openhartig over hartverscheurend verlies!

1. Voor het eerst spreekt ze publiekelijk over het traumatische verlies. 2. Mariska spreekt voor het eerst over dit verschrikkelijke verlies. 3. Wat ontzettend heftig, geen woorden voor! 4. Voor het eerst spreekt Mariska publiekelijk over het traumatische verlies. 5. Nog nooit eerder sprak ze hier publiekelijk over.

27 september 2024 Uit Door Lekker Dan

Mariska Bauer deelt voor het eerst publiekelijk het tragische verhaal over haar broer Jan, die in 1997 omkwam bij een noodlottig ongeluk.

Het ongeluk vond plaats op 17 juni 1997, toen Jan pas zeventien jaar oud was. Hij was onderweg om zijn brommer te verkopen toen het noodlot toesloeg.

“Hij is op die brommer verongelukt bij Boskoop, waar een aquaduct werd gebouwd,” vertelt Mariska in een interview met Weekend.

De pijn van het verlies van haar broer, die vandaag de dag 44 jaar zou zijn geweest, blijft een groot deel van haar leven. “Er was een tractor, die moest eigenlijk rechtdoor, maar sloeg af.”

”Mijn broertje kreeg geen voorrang. Dus hij remde, maar door het zand van de bouwplaats gleed hij onder de tractor door en overleed ter plekke.”

Er volgde geen rechtszaak. De 20-jarige bestuurder van de tractor bood twee dagen later, in tranen, zijn excuses aan bij de familie.

Mariska Bauer deelt onvergetelijk moment met bijzondere kiekjes: ‘vol nieuwe energie’

Mariska’s moeder troostte hem toen. Mariska gaf haar moeder later een hanger met een foto van Jan erin, die ze sindsdien altijd draagt.

Mariska Bauer verlangt naar haar oude leventje: ‘dat ik dat gewoon niet meer moet doen’

Het verdriet om Jan blijft een constante in Mariska’s leven. “Hij ligt op het kerkhof van de katholieke kerk,” vertelt ze.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

“Ik kom daar nog regelmatig. Ik rijd er weleens speciaal vanuit Fijnaart naartoe. Sowieso altijd op 19 juni, zijn sterfdag.”

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’