Abonnee voelt zich opgelicht door Famke Louise: 750 euro betaald voor DIT kiekje!

Abonnee voelt zich opgelicht door Famke Louise: 750 euro betaald voor DIT kiekje!

1. Hij vroeg om een spannende video maar kreeg uiteindelijk dit. 2. Ook de compensatie viel zwaar tegen bij de abonnee! 3. Als compensatie kreeg hij dit toegestuurd! Hij is witheet 4. Hij betaalde dus een vermogen voor dit lullige plaatje! 5. Begrijp niet dat mensen geld betalen om dit te zien!

16 oktober 2024 Uit Door Lekker Dan

Famke Louise, die recentelijk is begonnen met het verkopen van “spicy content” via online platforms, komt onder vuur te liggen.

Hoewel de verwachting is dat bekende figuren als zij flink kunnen verdienen met exclusieve content, zijn sommige abonnees allesbehalve tevreden met wat ze krijgen voor hun geld.

Op platforms zoals FanCentro zouden klanten verwachten dat de betaalde content exclusiever en spannender is dan wat ze normaal op sociale media kunnen zien.

Maar dat blijkt volgens sommige fans tegen te vallen. Juicechannel meldt dat abonnees zich opgelicht voelen door de beelden die Famke Louise deelt.

“De content die ze daar aanbiedt, is niet veel anders dan wat ze al op Instagram deelde,” aldus het juicekanaal.

Een specifieke abonnee, die 750 euro betaalde voor een “spannende video”, kreeg slechts beelden van Famke in een jacuzzi in bikini.

Juicechannel meldt: “Voor meer exclusieve beelden vraag Famke namelijk ook meer geld. Zo heeft een abonnee 750 euro betaald voor een ‘spannende video’.”

”Maar hij kreeg uiteindelijk een video van haar in een jacuzzi met bikini aan. Helemaal niets spannends of exclusiefs aan dus.”

Voor velen is dat ver onder de verwachting van wat de belofte van “exclusieve content” suggereert. “Helemaal niets spannends of exclusiefs aan dus,” aldus de teleurgestelde klant.

Als compensatie werd de abonnee een topless foto aangeboden. Echter, ook dat viel tegen: “Het was inderdaad een topless foto, maar je zag alleen de achterkant van haar rug,” zo vervolgt Juicechannel.

Voor 750 euro kregen fans dus niet meer dan een rugfoto en een filmpje van Famke in bad, wat op sociale media voor veel reacties heeft gezorgd.

Hoewel Famke Louise zelf nog niet op de kritiek heeft gereageerd, blijft het ongenoegen onder haar abonnees groeien.

Of dit invloed zal hebben op haar online succes is nog maar de vraag, maar fans hopen op meer transparantie en waardevollere content in de toekomst.