Ellie wil lekker van haar sushi peuzelen maar doet bizarre ontdekking!
Heb je ooit plotseling intense trek in een specifiek gerecht gehad? Voor velen is sushi zo’n gerecht dat plotseling je…
Heb je ooit plotseling intense trek in een specifiek gerecht gehad? Voor velen is sushi zo’n gerecht dat plotseling je gedachten kan overnemen.
Ellie, een echte sushi-liefhebster, kocht op een dag een paar stukjes sushi om daar later op de dag heerlijk te van genieten.
Deze trek in sushi begint vaak met een klein stemmetje binnenin, je innerlijke fijnproever, die je aanspoort om toe te geven aan de verleiding.
Sushi, met zijn plakkerige rijst en verse vis, is voor velen een favoriete traktatie die ze zichzelf af en toe gunnen door het te bestellen of zelf te maken.
De meeste mensen consumeren het direct, maar Ellie besloot haar sushi voor later te bewaren in de koelkast.
Het is cruciaal dat sushi gemaakt wordt met verse ingrediënten, gezien rauwe vis snel kan bederven en vatbaar is voor bacteriën en parasieten.
Voorverpakte sushi moet ook vers zijn om gezondheidsrisico’s te vermijden, hoewel deze niet altijd bekend staat om de meest verse vis.
Ellie’s ervaring nam echter een onverwachte wending toen ze haar sushi uit de koelkast haalde en tot haar schrik lichtgevende garnalen in haar bakje vond.
Geïnspireerd door enge films waarin lichtgevend voedsel vaak gevaarlijk is, besloot ze het zekere voor het onzekere te nemen en gooide de sushi weg.
Ze deelde haar ervaring op Twitter, waar haar post snel viraal ging. Het bleek dat ze daadwerkelijk garnalen had gekocht die in het donker gloeiden. De vraag blijft: zou jij het nog eten?
Deze ervaring dient als een herinnering aan het belang van versheid, vooral als het gaat om rauw voedsel zoals sushi.
กุ้งเรืองแสง55555555555 pic.twitter.com/5eLZYS2C5k
— ⭕🎴BK2113🥦🐯| (@kannbamm) July 27, 2020