Hommeles in huize Hazes! Rachel heeft haar zoonlief Andre met zijn koffers op straat gezet😲😱

Hommeles in huize Hazes! Rachel heeft haar zoonlief Andre met zijn koffers op straat gezet😲😱

10 november 2022 0 Door Lekker Dan

Het is weer drama in huize Hazes! In de documentaire kon een ieder zien hoe Rachel haar zoon opving toen het niet goed met hem ging.

Maar als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven heeft Rachel haar zoon na een ruzie nu uit haar huis gezet. ,,André crasht momenteel bij Djarno”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Aan het einde van de documentaire werd het duidelijk dat de zanger en Monique als vrienden verder zouden gaan.

Toch schijnt het nu dat de twee het weer willen proberen met elkaar. Het stel zou in relatietherapie gaan en Monique zou zelfs open staan voor een verzoening met Rachel.

,,André wil dit in stapjes aan z’n moeder gaan brengen, want die slaat natuurlijk op tilt. Monique staat zelfs open voor een gesprek met Rachel”, schreef Coldeweijer op Instagram.

Naar verluidt zou er een pittige discussie ontstaan tussen moeder en zoon, omdat hij zijn nieuwe vriendin Sarah Salah alweer aan de kant zou hebben gezet.

,,Rachel heeft André uit huis gezet!”, aldus Yvonne. de roddelkoningin laat weten dat het gerucht vanuit meerdere kanten bevestigd is.

Waarom heeft Rachel haar zoon uit huis gezet? ,,Rachel vindt het belachelijk hoe hij is omgegaan met zijn laatste vriendin Sarah Salah.

Dat hij vorige week vrijdag nog bij haar moeder om haar hand heeft gevraagd en haar vervolgens na een weekendje Disney weer compleet laat vallen voor Monique.”

Kennelijk heeft Rachel het helemaal gehad en is de maat nu vol. ,,Rachel heeft gezegd dat Dré hulp moet gaan zoeken voor dit gedrag.

Dacht niet dat ik ooit deze woorden in m’n mond zou nemen maar Rachel heeft deze keer echt gelijk”, aldus Coldeweijer. ,,André crasht momenteel bij Djarno.”

Niet veel later laat Coldeweijer weten dat de zanger afgelopen nacht ergens anders is geweest, namelijk bij Monique Westenberg!