Jessica wil van haar mannenstem af en besluit een stemoperatie te ondergaan!

Jessica wil van haar mannenstem af en besluit een stemoperatie te ondergaan!

1. Oordeel zelf of de ingreep een verschil heeft gemaakt... 2. Tegenwoordig is alles mogelijk.... 3. Bekijk de video en oordeel zelf of het goed gelukt is.... 4. Ze moet nog wel flink oefenen met haar stem.... 5. Het moet toch niet gekker worden....

10 juni 2024 Uit Door Lekker Dan

Wanneer een persoon besluit om van geslacht te veranderen, is dat geen gemakkelijke reis. Het omvat een aanzienlijke hoeveelheid hormonale therapie en vaak zijn er meerdere chirurgische ingrepen nodig.

Dit proces kan dan ook jaren in beslag nemen. Na alle operaties wil je natuurlijk ook dat je stem past bij je nieuwe uiterlijk, en het blijkt dat dit ook chirurgisch aangepakt kan worden.

Jessica Alves, voorheen bekend als Rodrigo Alves, onderging een transgender-transformatie. Op 36-jarige leeftijd besloot Jessica dat ze een vrouw wilde worden. “Ik wist niet dat ik transgender was. Ik wist wel dat ik anders was dan anderen.”

Jessica heeft meer dan £800.000 besteed aan haar transformatie, inclusief ingrepen om haar stem te feminiseren.

Ze wilde geen mannelijke stem meer hebben nu ze er uitziet als een vrouw. Om dit te bereiken heeft Jessica een stemoperatie ondergaan, waarbij ze een week niet mocht praten.

De operatie vond plaats in het Kamol ziekenhuis in Bangkok en omvatte gezichts- en stemfeminiseringschirurgie.

Hoewel haar stem na de operatie duidelijk verschilt, klinkt deze nog niet helemaal natuurlijk. Om een natuurlijkere stem te krijgen, zal Jessica veel stemoefeningen moeten doen.

Het is nog maar de vraag of Jessica tevreden zal zijn met het resultaat of dat ze binnenkort weer onder het mes gaat.