Frans Bauer junior maakt het wel heel erg bont: Doet zich voor als Mariska!

Frans Bauer junior maakt het wel heel erg bont: Doet zich voor als Mariska!

1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden! 2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af 3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg 4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska. 5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

11 juni 2024 Uit Door Lekker Dan

De aandacht van de juicekanalen richt zich momenteel op Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.

Naast de verhalen over zijn vermeende bedrog, deelt Juicechannel nog een opmerkelijk incident over de 19-jarige. “Hij beweerde in het ziekenhuis te liggen!”

Vorige week meldde Juicechannel dat Frans Jr. niet trouw is geweest tijdens zijn relatie met Emy. “Hij is met meerdere meiden vreemdgegaan.”

”Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was, en omdat er op Instagram niets over te vinden was, werd dit geloofd,” schreef Juicechannel op Instagram.

Sindsdien blijft het kanaal verhalen ontvangen over de zoon van Frans. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”

Frans Jr. had onlangs een date, maar op het afgesproken tijdstip liet hij niets meer van zich horen. Zijn date belde hem, maar Frans nam niet op.

“Ze kreeg een berichtje terug dat van Mariska afkomstig leek te zijn,” schrijft Juicechannel. Wat stond er in het bericht?

“‘Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar’,” aldus het bericht dat vanaf Frans Jr.’s telefoon was verstuurd.

“‘Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!'”

Echter beweert Juicechannel dat het niet Mariska was die dit bericht schreef. “Dit was gewoon Frans zelf,” zegt Juicechannel.

“Later beweerde Frans dat hij was aangereden en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Maar later bleek dat deze foto van een eerdere operatie was.”

Frans Jr. stuurde de ziekenhuisfoto in de hoop dat zijn date het zou geloven, maar zij bleek niet gek te zijn en trapte er niet in.

“Haar vriendin stuurde vervolgens een bericht naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij wist van niets.”