Familie Meiland rekent op wraak: ‘Omdat ik hem goed doorhad’ 😮😲

Familie Meiland rekent op wraak: ‘Omdat ik hem goed doorhad’ 😮😲

10 november 2022 0 Door Lekker Dan

In de biografie van Martien Meiland werd Valérie Lempereur, de voormalig manager van de Meilandjes genoemd, maar niet in positieve zin.

Naar eigen zeggen hebben de Meilandjes haar keihard laten vallen, dit terwijl zij ervoor zorgde dat de familie een tv-contract kreeg dat ze miljonair maakte.

Als zij er niet was geweest dan was misschien Chateau Meiland nooit op de buis gekomen. ,,Ze waren al jaren bezig, maar het lukte niet”, vertelt Valérie in weekblad Story. ,,Toen heb ik ze op weg geholpen.

Zonder mij hadden ze John de Mol nooit rechtstreeks kunnen benaderen. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gedaan. Ik heb daar zelf amper iets aan overgehouden.

Lempereur heeft er tevens voor gezorgd dat Martien meer bekendheid kreeg. ,,Martien heb ik destijds inderdaad geadviseerd zijn kenmerkende shawls als een soort van herkenning te gaan dragen, zoals hij ook vertelt in zijn boek”, aldus Valérie.

,,Het was chiquer geweest als hij iets zuiniger met me omgegaan was, als je ziet wat hij en zijn gezin achteraf allemaal aan mij te danken hebben.”

De voormalig manager van de familie laat weten dat de Meilandjes haar keihard hebben laten vallen. ,,Ze hebben mij opzij gedonderd op voorspraak van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions.

Hij voelde zich bedreigd, omdat ik hem goed doorhad. Ik ken die tv-wereld, de Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde de Meilandjes voor een appel en een ei in de realityshow laten opdraven. Ik had dat door.”

Volgens Valérie zijn er toen een aantal dingen gebeurd. ,,Ik had verwacht dat de Meilandjes zo eerlijk waren om dat zelf in hun boek op te schrijven. Dat hebben ze niet gedaan.”

Over een jaar zal het tweede deel van de autobiografie van Valérie verschijnen. Ze zal hierin haar kant van het verhaal vertellen en dus wraak nemen. ,,Ik denk dat de Meilandjes niet altijd even eerlijk zijn.”