Nicol Kremers pakt haar spullen en verlaat Massa Is Kassa ster Peter Gillis! 😲😣

Nicol Kremers pakt haar spullen en verlaat Massa Is Kassa ster Peter Gillis! 😲😣

10 november 2022 0 Door Lekker Dan

Massa is Kassa-ster Peter Gillis staat al enige tijd in de spotlights, alleen niet op een positieve manier. De geruchtenmolen draait dan ook op volle toeren.

Volgens de geruchten zou Nicol Kremers Peter al hebben verlaten. Tevens gaat het verhaal door de wandelgangen dat Massa is Kassa gedwongen en vroegtijdig zal stoppen.

De zakenman heeft behoorlijk wat ellende op zijn bord liggen. Zijn vakantieparen zijn smerig en hij zou zich bezig houden met activiteiten die het daglicht niet kan verdragen.

Tevens heeft Peter op diverse parken vele arbeidsmigranten een onderdak verkocht. Kortom zijn parken zouden voor alles en nog wat worden ingezet.

Dinsdag staat de Massa is Kassa ster tegenover gemeente Asten in een hoger beroep. Gillis is in hoger beroep gegaan tegen een mogelijke boeten van 500.000 euro.

Momenteel is het behoorlijk lastig om alles bij te houden want er zijn veel zaken tegen Peter. De beste man heeft het maar druk.

Nu.nl: β€œEr speelt zo veel tegelijkertijd rond Gillis, dat bij navraag van NU.nl bij de rechtbank in Oost-Brabant ook eerst uitgezocht moest worden waar de zaak van dinsdag nou precies om draait.”

In de gemeente Peel en Maas wordt zelfs 1 miljoen euro van Gillis geΓ«ist. β€˜Bekendeburenβ€˜ heeft daarnaast ook ontdekt dat er een Γ‘ndere schuldeiser is die ook 1 miljoen euro eist van Gillis.

Vijf andere gemeentes overwegen vergunningen in te trekken voor de parken en ondernemingen van Peter.

Voor Talpa is het afwachten. Mocht Gillis schuldig mogen bevonden, dan kunnen zij onmogelijk doorgaan met het uitzenden van Massa is Kassa.