Gezin maakt mobiel bed voor 16-jarige hond zodat zij het strand kan bezoeken.

Gezin maakt mobiel bed voor 16-jarige hond zodat zij het strand kan bezoeken.

28 juli 2021 Uit Door Lekker Dan

We worden allemaal ouder, dit geldt voor mens en dier, althans we hopen oud te mogen worden en dan het liefst gezond en gelukkig. Honden worden helaas niet zo oud als mensen en velen van ons hebben dan ook al afscheid moeten nemen van hun maatje.

Naarmate een hond ouder wordt, wil het lichaam ook niet meer zo soepel meewerken en gaat alles wat trager. Als baasje proberen we de periode van ouderdom zo aangenaam mogelijk te maken voor ons kameraadje. Op internet gaat er momenteel een video viraal van een familie die met een geniaal idee kwamen voor hun hond. Tom Antonino is het trotse baasje van hond Cocoa.

Cocoa was altijd een energieke hond, echter begon har lijf op 16 jarige leeftijd toch echt tegen te stribbelen, het lopen ging ontzettend moeizaam. Tom kwam op het briljante idee om een mobiel bed te bouwen voor Cocoa zodat zij toch nog kon genieten van de wereld.

Dankzij zijn creatieve vaardigheden kreeg hij het voor elkaar om een comfortabel bedje te bouwen voor zijn harige vriendin. “We hadden een koord en een bed, en we brachten haar overal naar toe op deze manier,” vertelde Tom aan WTKR. Al vrij snel ging zijn prachtige idee viraal.

Een dame besloot een bericht te plaatsen over Cacoa en haar mobiele bed nadat zij hen had ontmoet op het strand van Virginia. “Zij genoot van de oceaangeur,” zegt ze. Ze deelde een foto op Facebook en deze werd maar liefst 55.000 keer gedeeld.

Baasje Tom die zelf geen Facebook heeft hoorde al snel dat de foto online viraal ging en hij snapt ook wel waarom. “Het raakte een gevoelige snaar bij vele mensen. De band die we hebben met onze honden en huisdieren, is gewoon zeer sterk,” vertelde Tom aan WTKR.

Cocoa is helaas overleden echter heeft zij wel tot het laatste moment kunnen genieten van het leven.