Hond Murphy vindt buurman lief en gaat iedere dag naar de schutting voor een aai.

Hond Murphy vindt buurman lief en gaat iedere dag naar de schutting voor een aai.

28 juli 2021 Uit Door Lekker Dan

Honden worden gezien als maatjes voor het leven en de band die mens en hond samen opbouwen is dan ook erg speciaal. Deze viervoeters zijn loyaal naar baas toe en worden dan ook vaak gezien als een onderdeel van het gezin, een famielid.

Jo-Hannah zag op een prachtige zonnige dag iets heel speciaals in haar tuin, Haar hond Murphy lag op het gras tegen de schutting aan en plots zag zij een hand tussen de planken van de schutting steken. Het baasje pakte haar mobiele telefoon er snel bij en besloot het bijzondere moment stiekem vast te leggen op camera. Nadat zij de beelden online had gezet ging de video al vrij snel viraal.

Het was al snel overduidelijk dat haar buurman dol was op haar hond Murphy en haar viervoeter genoot ook van de aandacht die hij kreeg via de schutting. “Elke keer als ik Murphy loslaat, gaat hij richting de schutting om te zien of mijn buurman daar is. Ik denk dat Murphy minstens één aai per dag van hem krijgt,” zegt Jo-Hannah tegen The Dodo.

Haar filmpje is inmiddels ook te vinden op het platform TikTok waar het al ontzettend veel likes heeft gekregen. Murphy en de buurman zijn inmiddels dikke maatjes geworden en genieten van elkaars aandacht.