Vreugde bij familie Hazes, een babytje is onderweg. “Onze droom komt eindelijk uit!”

Vreugde bij familie Hazes, een babytje is onderweg. “Onze droom komt eindelijk uit!”

12 september 2021 Uit Door Lekker Dan

Het is feest bij de familie Hazes want Djarno Hofland, de neef van de zanger, verwacht namelijk samen met zijn vriendin Manon hun tweede kindje. André Hazes en Sarah van Soelen kunnen hun geluk niet op daar zij oom en tante gaan worden van de kleine spruit.

http://hardewaarheid.nl/

Op Instagram delen zowel Djarno als zijn vriendin Manon een prachtige video. Aan het einde van de video is te zien dat Manon al een prachtig buikje heeft. Ook het dochtertje van Djarno, uit een eerdere relatie is te zien in de prachtige video, op een zoete wijze komt ze een kusje geven op de al flink zichtbare buik. ‘Onze droom komt uit ’, schrijft Hofland bij de beelden.

Online stromen de reacties binnen van bekend en onbekend Nederland. Onder meer Danny Froger, Anouk Smulders en Rossana Kluivert plaatsen een reactie en tevens Monique Westenberg is blij voor haar voormalig schoonfamilie. ‘Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen.”

Neef André kan niet wachten op de komst van een neefje of nichtje. ‘Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin’, laat de zanger weten in zijn Instagram Stories.