Rachel Hazes gespot met een BNer die wij allemaal kennen: ‘Doe je toch gewoon niet?’ 😱😲

Rachel Hazes gespot met een BNer die wij allemaal kennen: ‘Doe je toch gewoon niet?’ 😱😲

10 november 2022 0 Door Lekker Dan

De Amsterdamse nachtclub The Harbour Club moest in augustus van dit jaar na een explos!e verplicht sluiten. Afgelopen zaterdagavond mochten de deuren eindelijk weer open.

De opening van The Harbour Club was feestelijk en er was heel wat bekend volk aanwezig, zo ook Rachel Hazes. Rachel was er samen met haar ex-schoondochter Sarah van Soelen.

Dat het tweetal samen naar de opening kwamen is toch wel op z’n minst opvallend te noemen, aangezien Sarah en André Hazes niet zo leuk uit elkaar zijn gegaan. 

De band tussen Rachel en Sarah is echter altijd innig geweest. De kans is groot dat de band sterker is geworden nu André niet meer bij zijn moeder woont.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vindt dat Rachel hier toch echt te ver gaat. “Dat Sarah zo wanhopig is, weten we, maar als moeder…”, schrijft ze in haar Instagramverhaal.

“Ik vind dit zo respectloos naar je eigen zoon. Dit doe je toch gewoon niet?” Kortom de roddelkoningin heeft hier geen goed woord voor over.

Onlangs liet Rebecca, de moeder van Sarah op Instagram weten dat zij woedend is op weekblad Story.

Rebecca en haar man Rudolf, hebben samen Sarah een interview gedaan met het weekblad, echter is zij van mening dat haar woorden verdraaid zijn.

Het weekblad pakt groots uit met het interview en op de cover staat met grote dikke letters een tekst waar Rebecca niet blij van is geworden.

Op de cover staat: ‘Ex-vriendin Sarah vertelt voor het eerst over haar verblijf met André Hazes in Spaanse afkickkliniek. Schoonouders vreesden al voor zijn begrafenis…’

Rebecca is woest over de cover. ,,Heel heel jammer Story dat dit jullie kop is geworden! Want wat moet mijn dochter in een afkickkl!niek als ze al bijna 3 jaar clean is?

Dus elke keer die verkeerde woordkeuze van jullie is wel heel erg vermoeiend en triest. En over die begrafenis…

ik hoop voor jullie dat de inhoud van de tekst in het blad zelf, niet afwijkt van hetgeen we besproken hebben! Anders valt er voor jullie volgende week heel wat te rectificeren!”, schrijft ze op Instagram.

Het interview heeft Rebecca nog niet gelezen maar ze laat wel duidelijk weten dat zij van mening is dat de Story haar woorden compleet heeft verdraaid.

,,De kop is natuurlijk vreselijk… 99% van het volk leest de kop, en die 1% die daadwerkelijk de tekst leest… Heel jammer dat Saar weer zo wordt neergezet. Die hele woordkeuze is walgelijk! Zal de tekst ook zeker lezen…

Sarah heeft in het interview gezegd dat zij heeft geregeld dat André kon afkicken in een Spaanse kliniek. Ze kwam na zes weken langs om hem te bezoeken.

Helaas verliep het bezoek anders dan verwacht, de zanger vertelde haar dat hij een punt wilde zetten achter hun relatie en dat Sarah zijn plek kon krijgen in de kliniek.

,,Ik zat daar al omdat ik tot rust wilde komen. De aandacht voor mijn persoon werd mij te veel”, aldus Sarah in Story.

Volgens Sarah heeft zij naar eigen zeggen alles voor de zanger geregeld in de tijd dat zij nog een stelletje waren.

,,En niet één keer wordt in de documentaire gezegd: Dank je wel, Saar! Want ik ben de aanleiding geweest dat hij nu clean is en goed in zijn vel zit!

Hij heeft het er in de documentaire constant over dat hij op zijn 27e niet meer wilde leven. Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28e verjaardag heeft gehaald…”

Rebecca en Rudolf laten weten dat het inderdaad hun dochter Sarah was die de volkszanger van zijn ondergang heeft gered.

,,Als Sarah niet had ingegrepen en André naar die kliniek in Spanje had gestuurd, was er geen documentaire maar een begrafenis gekomen… André heeft zijn leven aan Sarah te danken!”, aldus Rudolf.