Man (27) smoorverliefd op 74-jarige: ‘Ik ben dol op haar lekkere achterwerk’

Man (27) smoorverliefd op 74-jarige: ‘Ik ben dol op haar lekkere achterwerk’

31 maart 2024 Uit Door Lekker Dan

Tegenwoordig is het leeftijdsverschil tussen geliefden geen verrassing. Toegegeven, meestal kiezen oudere mannen jonge schoonheden voor zichzelf, maar er zijn ook volledig tegenovergestelde situaties.

Ze is perfect voor mij‘, zegt de 27-jarige Devon Aubrey, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins. stel gaat trouwen.

Kathy is nu met pensioen en werkte vroeger als serveerster. Devonian werkt bij Walmart op de laagste positie.

Ze ontmoetten elkaar op internet, schreef Devon eerst. Geliefden ontmoetten elkaar voor het eerst na 4 maanden correspondentie.

Devon herinnert zich dat hij Katy leuk vond tijdens dezelfde echte ontmoeting. Hij vond dat ze er beter uitzag dan foto.

De man was bang dat hij jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte sprak: “Ik dacht dat je langer was” – het eerste wat Cathy opviel. Er ontstond echter meteen wederzijdse sympathie.

Ondanks hun leeftijdsverschil besloten Katie en Devon om een romantische relatie op te bouwen, ze schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

In eerste instantie dacht de moeder van Devon dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

De Jenkins-kinderen waren over het algemeen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe lover, slechts één dochter was tegen hun relatie, omdat die Devon veganist is.

“We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”, zegt Devon.

Vaak wordt aangenomen dat Katie rijk is, dus ze heeft een jonge minnaar, maar op financieel gebied is de vrouw verre van super.

“Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn”, geeft de 74-jarige Kathy openhartig toe.

Het paar gelooft dat als je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet nemen en moet doen wat je geluk zal brengen.