Onrust in straat Montana Meiland? Deze bekende man is in de straat komen wonen!

Onrust in straat Montana Meiland? Deze bekende man is in de straat komen wonen!

1. Er zijn toch wel zorgen of het wel slim is dat hij hier gaat wonen... 2. Sommigen zijn bang dat hij gaat terug vallen in zijn oude patroon. 3. De familie Meiland is geen fan van deze man! 4. Deze man heeft zich negatief uitgelaten over haar vader. 5. Het is maar de vraag of Montana blij is met deze nieuwe buurman....

9 juli 2024 Uit Door Lekker Dan

Sinds zijn breuk met Frank Jansen heeft Rogier Smit op verschillende plekken gewoond. Nu zou hij volgens geruchten de nieuwe buurman zijn van Montana Meiland, wat mogelijk voor onrust zorgt.

Rogier woonde eerst in een benedenhuis in de Haagse Archipelbuurt, dicht bij zijn ex-man Frank Jansen. Daarna verhuisde hij naar Leeuwarden, waar hij tijdelijk een vakantiebungalow huurde.

Rogier Smit zit in een diep donker zwart gat: ‘Ik heb nu hulp nodig, zo snel als mogelijk!’

Volgens weekblad Party is Rogier nu opnieuw verhuisd en verblijft hij bij een vriend die in dezelfde straat woont als Montana Meiland.

Montana Meiland maakt lelijke opmerking over deze bekende man: ‘oja dat heb ik gezegd’

,,Deze vriend zou wel van een feestje houden en dus vrezen sommigen dat Rogier weer terug zal vallen in zijn oude ongezonde leefstijl.” aldus Party.

Rogier Smit zit in een diep donker zwart gat: ‘Ik heb nu hulp nodig, zo snel als mogelijk!’

Het is ook de vraag of Montana blij is met haar nieuwe buurman, aangezien Rogier eerder Martien Meiland beschreef als ‘te gay’ en een ‘schreeuwlelijk’, opmerkingen die uiteraard niet goed vielen bij de Meilandjes.

Martien Meiland slaat terug en reageert op biografie ex-huisvriendin Caroline!

Martien liet eerder weten dat hij en zijn familie geen fan zijn van Frank en Rogier. Erica, Martiens partner, voegde daaraan toe dat ze het onbegrijpelijk vindt dat Frank en Rogier voortdurend met modder naar elkaar gooien.

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’😲😣

“Daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen”, sneerde ze. “Martien en ik hebben altijd respect voor elkaar, dat soort verhalen zouden wij niet over elkaar rondstrooien.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’