Tahmina Akefi maakt lelijke opmerking naar Ex Peter: ‘Hij is door mij monogaam geworden’😱😲

Tahmina Akefi maakt lelijke opmerking naar Ex Peter: ‘Hij is door mij monogaam geworden’😱😲

27 november 2022 0 Door Lekker Dan

Als we Tahmina Akefi mogen geloven was zij de grootste liefde van Peter R. de Vries. Akefi lijkt nu een zeer lelijke sneer uit te delen aan de ex-vrouw van Peter, Jacqueline de Vries.

Peter hield zijn privéleven liever voor zich zelf, echter maakte hij in het verleden een uitzondering in het programma van Robert Jensen.

Hij vertelde in het programma destijds openhartig over zijn open relatie die hij had met zijn toenmalige vrouw Jacqueline.

In het gesprek met Jensen liet Peter het volgende los: “Ik kan het iedereen aanbevelen”, aldus de verslaggever. “Ik heb al jarenlang ook een vriendin, dezelfde vriendin.”

Akefi laat in gesprek met omroep RTV Rijnmaond, waar zij werkzaam voor is, weten dat haar Pater bij haar wel monogaam wilde zijn.

“Ik heb voor hem mijn kinderwens opgegeven, dat is niet niks. En hij is door mij monogaam geworden, terwijl hij voorheen altijd open relaties had.”

“Dat je, als de liefde intens is, samen alle hobbels kunt overwinnen. En elkaar, ondanks strubbelingen en ruzies, altijd weer kunt vinden.

In de podcast Strikt Privé laat Evert Santegoeds weten dat hij de opmerking van Tahmina erg onaardig vindt.:

“Dat zijn uitspraken die een andere vrouw natuurlijk heel veel pijn moeten doen. De reactie van de familie De Vries op het boek is ook duidelijk, want die is nog steeds uitgebleven.”

Santegoeds plaatst nog steeds een dikke vraagteken bij de relatie tussen Peter R. de Vries en Tahmina Akefi.

“Wat me wel opvalt is dat in de hoofdstukken die hij heeft geschreven haar naam helemaal niet voorkomt. Dat is weer koren op de molen voor mensen die twijfel aan haar grote liefde voor haar.”

Tahmina laat in gesprek met haar eigen omroep weten dat zij en Peter ook zeker wel discussies hebben gehad.

“We hebben ook strijd gehad over zijn werk. Dat ging over zijn optredens bij RTL Boulevard in het weekend. Ik vond op een gegeven moment dat dat ten koste ging van ons privéleven. Ook daar zijn we uitgekomen.”

Kees van der Spek zet ook een vraagteken bij die relatie en twijfelt of Akefi niet gewoon een minnares was van Peter.

“Peter heeft mij in de zes jaar dat we met elkaar omgingen nooit aan Kees van der Spek voorgesteld. Want zij zagen elkaar nooit. Kees en Peter hadden alleen contact via de app.”