Volop speculaties: Is deze video het bewijs dat het nu definitief over en uit is tussen Peter en Nicol?😲🤔

Volop speculaties: Is deze video het bewijs dat het nu definitief over en uit is tussen Peter en Nicol?😲🤔

10 november 2022 0 Door Lekker Dan

Al een behoorlijke periode ligt de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers onder een vergrootglas. Het koppel wordt nauwlettend in de gaten gehouden door iedereen.

Het is geen geheim dat er een groot leeftijdsverschil zit tussen de twee en dat ieder gesprek tussenbeide op een soort klein ruzietje lijkt.

Over Nicol gaan er tevens al geruime tijd diverse geruchten door de wandelgangen, zo zou zij haar Peter niet trouw zijn.

Onlangs verscheen er een video online waarin te zien was dat een vrouw aan het tongworstelen was met een man op een parkeerplaats.

De heren van Roddelpraat kregen deze video in hun bezit en plaatste deze online. Volgens de mannen zou het gaan om Nicol met een onbekende man.

Evert Santegoeds nam contact op met Nicol “Zij laat aan ons weten dat ze dat helemaal niet is. Ze zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein gewoon ga lopen tongworstelen met iemand…’

Normaliter als een verhaal niet klopt dan komt Peter aanzetten met de inmiddels beroemde ‘Code Rood’, een code die hij gebruikt wanneer een verhaal nep is.

Deze keer bleef de code van Peter uit. In de tijd waarin het bijt-incident aan het licht kwam werd deze ‘Code Rood’ wel afgekondigd door Peter.

Al vrij snel later bleek dat Peter wel degelijk een worsteling had gehad met zijn Nicol, hij had haar onder meer op diverse plekken gebeten.

Peter en Nicol zijn ná dat incident echter onophoudelijk samen gezien, zowel in Nederland als in het buitenland.

Maar nu is Peter zonder zijn partner gespot op een luchthaven. De heren van Roddelpraat hebben namelijk opnieuw een video ontvangen.