Nicol Kremers krijgt kans om te reageren op geruchten: ‘Ze was woedend’😱😲

Nicol Kremers krijgt kans om te reageren op geruchten: ‘Ze was woedend’😱😲

20 november 2022 0 Door Lekker Dan

Al een geruime tijd gaat er het gerucht door de wandelpaden dat Nicol Kremers haar liefde Peter Gillis heeft bedrogen.

Er zijn zelfs beelden gepubliceerd die dat zouden bewijzen, echter liet Nicol weten dat zij niet de vrouw was op die beelden.

Het was even stil maar er gaan nu weer nieuwe geruchten rond, Nicol zou naar diezelfde man namelijk blote kiekjes van zichzelf hebben gestuurd.

Vorige maand verschenen er online beelden van een zoenende Nicol met een onbekende man op een parkeerplaats.

De mannen van Roddelpraat kregen de beelden in hun bezit en zij besloten deze uiteindelijk online te publiceren.

De vrouw in de video lijkt ontzettend veel op Kremers, echter liet Nicol niet veel later weten dat zij toch echt niet die vrouw van de video is.

,,Zij zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom dat ik op een parkeerterrein ga lopen tongworstelen met iemand’. Dus zij ontkent nadrukkelijk dat zij het is”, vertelde Evert Santegoeds destijds in ‘Strikt Privé’.

Het zou niet de eerste keer zijn dat de familie Gillis niet de waarheid spreekt. Het is al vaker gebeurd dat zij iets ontkende en dat het achteraf toch waar blijkt te zijn.

Velen geloven Nicol meer niet meer en de kans is groot dat men haar nu helemaal niet meer gaat geloven. Jan Roos en Dennis Schouten hebben namelijk nóg een roddel over haar.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Nicol de man met wie ze zou hebben gezoend, ook naaktfoto’s van zichzelf hebben gestuurd.

Enige tijd geleden liet Jan Roos weten aan zijn volgers dat hij er zeker van was dat Nicol een relatie heeft met deze man.

Tijdens de Roddelpraat-uitzending confronteren Jan en Dennis Nicol met het vreemdgaan en het versturen van de naaktfoto’s.

,,We belden daarom even met Nicol zodat ze wat meer kon vertellen over wat er nou precies gebeurd was”, schrijven de mannen op hun website. Nicol kon het telefoontje niet waarderen. ,,Ze was woedend.”