Gordon angstig voor commentaren: ‘Misschien wel het spannendste wat ik ooit deed’

Gordon angstig voor commentaren: ‘Misschien wel het spannendste wat ik ooit deed’

12 februari 2024 0 Door Lekker Dan

In een spannende onthulling voor zijn volgers, heeft Gordon zijn terugkeer op Instagram aangekondigd, na bijna een jaar van stilte op het platform.

Deze comeback brengt niet alleen zijn terugkeer naar sociale media met zich mee, maar kondigt ook de release van een gloednieuw album aan.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Via een bericht op Instagram deelde de veelzijdige entertainer een vastberaden foto van zichzelf, vergezeld van een openhartige boodschap over zijn ervaringen buiten de schijnwerpers.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

“Na een afwezigheid van bijna een jaar open ik mijn instagram account weer. Of ik het gemist heb? Jazeker….of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja!”, deelt Gordon in zijn nieuwste post.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

Gordon reflecteert op de veranderingen in hoe hij zijn privéleven deelt, een aanpassing gedreven door zowel persoonlijke als professionele overwegingen.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

“Jammer dat ik mijn prive leven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme niet meer kan delen zoals iedereen dat doet”, legt hij uit, maar benadrukt ook zijn opwinding over het delen van professionele ontwikkelingen met zijn fans.

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

Ondanks eerdere aarzelingen veroorzaakt door de angst voor negatieve reacties, verklaart Gordon zijn vastberadenheid om deze niet te laten overheersen. “Ja… maar kwaad mag nooit overwinnen.”

Gordon vastgelegd op beeld in uitgaansleven: ‘Hij stond continu met iemand anders te tongen’

”En ik ben inmiddels weer sterk genoeg om te durven posten maar dan wel puur over mijn werk voor tv en mijn zangcarrière die opnieuw het licht heeft gezien!”

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Gordon onthult dat hij in het geheim aan een nieuw album heeft gewerkt, geïnspireerd door zowel zijn persoonlijke ontdekkingen als professionele samenwerkingen.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

“Ik ben muzikaal geïnspireerd geraakt door Bernd van den Bos mijn producer en meesterpianist, Simone Kleinsma maar ook door deelname aan het programma Verborgen verleden om weer te gaan zingen en man wat ben ik daar blij van geworden.”

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Na een pauze van het zingen sinds 2016 vanwege persoonlijke redenen, is Gordon klaar om de muziekwereld te heroveren met “Album van mijn Leven”, een project dat persoonlijke verhalen en ervaringen vertaalt naar muziek. “Elk nummer wat ik mooi vond zou zo een passage kunnen zijn uit mijn eigen leven.”

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Op 55-jarige leeftijd, met een rijk leven achter zich en een blik gericht op nieuwe avonturen, deelt Gordon zijn enthousiasme en dankbaarheid met zijn fans: “Met een bijzonder leven achter de rug en klaar voor een nieuwe fase in mijn leven! Ik heb jullie gemist!!! Liefs Gordon”.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Deze aankondiging markeert een veelbelovende nieuwe fase in Gordon’s carrière, met een vernieuwde focus op zijn muziek en televisiewerk, terwijl hij de interactie met zijn fanbase op een meer gerichte manier hervat.

Liefdessprookje Gordon van korte duur: ‘Alleen maar tranen’

Fans en volgers kunnen uitkijken naar meer updates en mogelijk een diepere inkijk in de creatieve processen achter zijn aanstaande album.