Vrouw loopt tegen deze dagelijkse problemen aan nadat ze haar lippen heeft opgevuld

Vrouw loopt tegen deze dagelijkse problemen aan nadat ze haar lippen heeft opgevuld

De trend van lipfillers groeit wereldwijd, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een uiterst niveau gedreven. Met…

20 november 2023 Uit Door Lekker Dan

De trend van lipfillers groeit wereldwijd, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een uiterst niveau gedreven.

Met maar liefst 30 ml lipfillers deelt ze haar ervaringen met de onverwachte uitdagingen in alledaagse activiteiten, zoals eten en drinken.

Hoewel de wens naar vollere lippen voor velen aantrekkelijk lijkt, illustreert Vienna’s situatie de praktische belemmeringen die hieruit voort kunnen komen.

Ze erkent dat de omvang van haar lippen het moeilijk maakt om eenvoudige taken, zoals het nuttigen van voedsel en vloeistoffen, uit te voeren.

Vienna, die actief is op sociale mediaplatformen zoals TikTok, voert een openhartige discussie over de compromissen die gepaard gaan met cosmetische procedures.

Ze geeft toe dat, hoewel eten nog steeds redelijk beheersbaar is, drinken zonder knoeien een ware uitdaging vormt.

Het nemen van een slok water kan al leiden tot morsen, een feit dat ze met humor en een positieve instelling benadert.

De keuze van Vienna om verder te gaan met lipfillers heeft uiteenlopende reacties opgeroepen, variërend van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar uiterlijk vergelijken met dat van een eend.

Deze uiteenlopende reacties belichten de verdeelde meningen over cosmetische aanpassingen en hoe deze de maatschappelijke perceptie van schoonheid beïnvloeden.

Ondanks de uitdagingen en kritiek is Vienna vastbesloten haar weg te vervolgen in het verder opvullen van haar lippen. Ze benadrukt het belang van persoonlijke keuze en zelfexpressie.

Haar verhaal biedt een intrigerend inzicht in de lengtes waartoe sommigen bereid zijn te gaan in de naam van persoonlijke schoonheidsidealen.

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #filler ♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️