Gordon ligt onder vergrootglas: Flinke ophef over verdwenen hondjes Toto en Rocco!

Gordon ligt onder vergrootglas: Flinke ophef over verdwenen hondjes Toto en Rocco!

Recentelijk is er enige commotie ontstaan rondom de Nederlandse zanger Gordon, voornamelijk betreffende het welzijn van zijn honden, Toto en…

20 november 2023 0 Door Lekker Dan

Recentelijk is er enige commotie ontstaan rondom de Nederlandse zanger Gordon, voornamelijk betreffende het welzijn van zijn honden, Toto en Rocco.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

De onrust begon enkele maanden geleden toen Jan Roos in zijn YouTube-show Roddelpraat beweerde dat Gordon zijn Franse bulldogs in een asiel in Dubai had achtergelaten.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Roos uitte zelfs twijfels over of de honden nog in leven waren. Deze geruchten bereikten snel het management van Gordon, dat prompt reageerde met de verzekering dat de hondjes veilig thuis waren.

Echter, recente observaties van het juicekanaal RealityFBI hebben voor nieuwe zorgen gewekt. Het kanaal komt met een opvallend detail.

Gordon met zijn handen in het haar: ‘zwaar weer voor hem op komst’

Ze merkten op dat het Instagram-account van de honden, dat meer dan 70.000 volgers heeft, al maanden niet bijgewerkt is, en dat zelfs de profielfoto verwijderd is. Het kanaal uitte zijn bezorgdheid: ‘‘Laten we hopen dat alles goed met ze is”.

Gordon zelf heeft zich enige tijd teruggetrokken van sociale media, nadat hij eerder dit jaar zijn Instagram-account verwijderde.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Normaal gesproken keert hij binnen enkele weken terug, maar tot op heden is hij nog steeds afwezig als men zoekt op zijn naam. Wat betreft zijn carrière, heeft Gordon een nieuwe wending genomen: hij gaat acteren.

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

Hij zal te zien zijn in de film ‘Yamas!’, die volgend jaar in de bioscopen verschijnt. Over deze nieuwe rol zei hij eerder bij Shownieuws:

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

”Ik speel onder andere met Sam Kroon, die speelt dan mijn zoon en ik ben zijn papa”. Terwijl zijn fans uitkijken naar zijn filmdebuut, blijven de zorgen over het welzijn van zijn honden een punt van discussie.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’