Zelfbenoemde High Class dame is op zoek naar partner en selecteert op banksaldo!

Zelfbenoemde High Class dame is op zoek naar partner en selecteert op banksaldo!

Ali C. Lopez, een 23-jarige Amerikaanse influencer en zelfbenoemde ‘gediplomeerd bad b*tch’, is opvallend openhartig over haar zoektocht naar een…

20 november 2023 0 Door Lekker Dan

Ali C. Lopez, een 23-jarige Amerikaanse influencer en zelfbenoemde ‘gediplomeerd bad b*tch’, is opvallend openhartig over haar zoektocht naar een nieuwe partner.

Haar criteria? Een man met een aanzienlijk financieel vermogen. Specifiek, ze streeft naar een man wiens bankrekening minimaal een miljoen dollar bevat. Voor minder gaat ze niet, zo maakt ze duidelijk.

Lopez, die zichzelf omschrijft als een ‘highclass dame’ en die haar eigen succes benadrukt, legt minder nadruk op fysieke aantrekkelijkheid.

“Hij hoeft geen 10 te zijn. Hij moet wel geld hebben,” zegt ze. Deze houding verduidelijkt ze verder in de One Night With Steiny Podcast:

“Het is niet dat ik met armoedzaaiers zou daten. Ik ben een highclass dame en verdien zelf ook veel. Ik ben zelf te succesvol om naast iemand te lopen met iemand die niet veel verdient. Zijn banksaldo is essentieel.”

Volgens haar is het belangrijk om een partner te hebben die financieel op gelijke voet staat met haar, dit is voor haar noodzakelijk:

“Ik heb een levensstijl die ik zelf financier. Dus waarom niet iemand aan je zijde hebben die hetzelfde verdient als ik, of zelfs meer?”

Hoewel Ali in Nederland relatief onbekend is, heeft ze in de Verenigde Staten een bescheiden bekendheid verworven met een geschatte waarde van 250.000 dollar.

Deze heeft ze voornamelijk opgebouwd via haar TikTok en Instagram-accounts. Op deze platforms deelt ze make-uptips met haar volgers en verdient ze bij via de app Cameo.

De influencer, die volgens de beschrijving eruitziet als 46, maar 23 is, en zich identificeert als plussize, is open voor berichten van potentiële partners die aan haar financiële eisen voldoen.

Met haar directe en ongecompliceerde benadering van dating roept ze de vraag op over de rol van geld en materiële zaken in moderne relaties.