Jonge vent besluit voor een popachtig uiterlijk te gaan: ‘Ik hou van de plastic look’

Jonge vent besluit voor een popachtig uiterlijk te gaan: ‘Ik hou van de plastic look’

1. Naar eigen zeggen waren zijn kenmerken niet echt mannelijk... 2. Hij vindt het leuk om van rol te wisselen tussen man en vrouw. 3. Hij wil zich niet identificeren als vrouw... 4. Hij heeft alles over voor een poppenachtig uiterlijk. 5. Het is makkelijker om zich aan te passen als vrouw

9 juli 2024 Uit Door Lekker Dan

Maak kennis met Patrick, een persoon die in het nieuws kwam vanwege zijn unieke aanpak van zelfexpressie door middel van cosmetische ingrepen.

Patrick gaf in totaal £58.000 ($72.719) uit aan Botox , fillers en chirurgie om een ​​poppenachtig uiterlijk te krijgen.

Hij is bekend geworden om zijn gebleekte blonde haar, lange wimpers en volle lippen, en wordt vaak aangezien voor een vrouw.

Patrick heeft echter duidelijk gemaakt dat hij zich niet wil identificeren als vrouw en onthulde de ware reden waarom niet zal stoppen met het ondergaan van cosmetische chirurgie.

Wat Patricks benadering van zelfexpressie echt fascinerend maakt, is dat hij alleen maar geïnteresseerd is in het bereiken van wat ze de ‘plastische look’ noemen.

Dit heeft ertoe geleid dat hij maar liefst £ 58.000 hebben uitgegeven aan cosmetische ingrepen, waaronder de recente toevoeging van een volledige set facings, die £ 2.500 kostten.

Patrick begon op 18-jarige leeftijd met cosmetische ingrepen en legde uit dat hij de voorkeur geeft aan een vrouwelijker uiterlijk omdat zijn natuurlijke kenmerken al behoorlijk vrouwelijk waren.

Volgens Patrick wil hij niet van geslacht veranderen zoals sommige mensen doen als ze een vergelijkbaar uiterlijk nastreven. Patrick vertelde ook dat hij het leuk vindt om van rol te wisselen tussen man en vrouw.

“Het is makkelijker voor mij om me aan te passen aan een vrouwelijk gezicht omdat mijn natuurlijke kenmerken niet erg mannelijk waren,” zei hij .

Het is het vermelden waard dat Patrick sinds hij op zijn 18e verslaafd raakte, regelmatig elke maand fillers krijgt op verschillende delen van zijn gezicht, zoals zijn lippen, kin, onder zijn ogen en zijn wangen, en ook elke 3 maanden Botox.

Sinds zijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon heeft Patrick in totaal £ 45.500 uitgegeven aan cosmetische behandelingen.

Naast fillers en Botox heeft Patrick ook een neuscorrectie en facelift gehad. “Ik hou van de plastic look”, zei Patrick.

Patricks ultieme doel bij het ondergaan van verschillende cosmetische procedures was om een ​​symmetrisch en onberispelijk uiterlijk te bereiken, zoals een pop.

“Ik vind de look mooi omdat het andere mensen laat zien dat ik goed voor mezelf zorg en dat ik een perfectionist ben. Ik heb veel geld uitgegeven aan operaties en ik ben niet van plan om daar binnenkort mee te stoppen.”