Vrouw trouwt de man van haar dromen: ‘Iedereen beweerde dat ik een golddigger was’

Vrouw trouwt de man van haar dromen: ‘Iedereen beweerde dat ik een golddigger was’

1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt... 2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden.. 3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem... 4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar. 5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart...

9 juli 2024 Uit Door Lekker Dan

Sienna Keera, 27, verhuisde helemaal vanuit Sydney in Australië om bij haar man George Keywood in Londen te wonen. Maar hoewel het paar gelukkig is in hun relatie, moeten ze wel omgaan met venijnige trolling.

Een vrouw die vanuit Australië is verhuisd om bij haar vriendje te wonen nadat ze in zijn DM’s was geglipt, heeft gereageerd op trolls die zeggen dat ze alleen bij hem is voor zijn geld.

Sienna Keera, 27, uit Sydney, ontmoette haar huidige echtgenoot George Keywood nadat ze zich aangetrokken voelde tot zijn personage in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Nadat ze de komedie had gezien over een piratenzender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het personage Craig, gespeeld door George.

Sienna vertelde haar verhaal aan het tijdschrift Take 5 en beschreef hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Nadat ze elkaar in 2018 ontmoetten, zijn de twee inmiddels getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon, Oliver.

Ze worden echter dagelijks lastiggevallen door mensen die denken dat Sienna onmogelijk van George kan houden.

Het stel, dat fragmenten van hun relatie deelt op TikTok, krijgt reacties waarin wordt gesuggereerd dat het allemaal een ‘publiciteitsstunt’ is.

Sienna vertelde dat iemand tegen haar had gezegd: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”

Maar de trollen hebben het mis, want Sienna heeft onthuld dat zij degene was die George als eerste benaderde.

Ze voelde zich steeds meer tot hem aangetrokken toen ze naar zijn show keek. Ze vond hem op Instagram en besloot hem een ​​berichtje te sturen waarin ze hem vertelde dat ze hem hilarisch vond.

Tot haar verbazing antwoordde George en de twee begonnen te kletsen. Volgens Sienna duurde het niet lang voordat het gesprek flirterig werd.

“Toen we begonnen te praten op Instagram, denk ik dat wat ons echt verbond was dat we zoveel gemeen hadden.”

”We ontdekten al snel dat we beiden creatief waren en een sterke drang hadden om succesvol te zijn. Die gemeenschappelijke basis legde de fundamenten voor onze relatie.”

Sienna was van plan om samen met haar vriendin een reis naar Europa te maken. Toen haar vriendin de vakantie echter moest afzeggen, besloot Sienna om in haar eentje Londen, Amsterdam en Parijs te bezoeken.

En ze had haar zinnen gezet op een eerste ontmoeting met George toen ze in het Verenigd Koninkrijk aankwam.

Sienna stuurde hem de avond voordat ze in Londen zou aankomen een berichtje waarin ze regelde dat ze George in het echt zou zien. Ze nodigde hem uit bij haar AirBnB.

Sienna herinnert zich dat ze de volgende dag, terwijl ze probeerde te herstellen van haar jetlag, ontzettend zenuwachtig was terwijl ze wachtte op de komst van George.

Maar ze zegt dat ze zich ontspannen voelde zodra ze de deur voor hem opendeed.

De daaropvolgende dagen brachten de twee door met een bezoek aan de Tate Modern. Ze leerden elkaar beter kennen tijdens het eten.

Omdat het meteen goed klikte, besloot Sienna George uit te nodigen om met haar mee te gaan op haar zes weken durende tour door Europa.

Terwijl het stel samen door Frankrijk en Nederland reisde, begonnen ze te praten over hoe hun relatie op afstand zou verlopen als Sienna terug zou zijn in Australië.

George twijfelde of hij wel naar Down Under zou verhuizen, omdat dit zou betekenen dat hij helemaal opnieuw zou moeten beginnen met zijn acteercarrière.

Nadat ze er uitgebreid over hadden gesproken, besloot Sienna haar leven om te gooien en naar Londen te verhuizen.

Toen ze terugkwam in Australië, vroeg ze meteen een visum voor het Verenigd Koninkrijk aan en vertelde ze haar ouders dat ze permanent naar Londen zou verhuizen.

Nadat ze van de eerste schok bekomen waren en George via Skype ontmoetten, zegt Sienna dat haar vader en moeder hun relatie goedkeurden.

Kort nadat ze de verhuizing hadden gemaakt, gingen Sienna en George op reis naar Venetië, waar hij haar ten huwelijk vroeg. Slechts een paar maanden later raakte ze zwanger van hun eerste kind.

Toch moet het stel nog steeds omgaan met trolls die beweren dat Sienna alleen maar een relatie heeft voor de roem. Sienna geeft toe dat George daar beter mee om kan gaan vanwege zijn achtergrond in de showbusiness.

Naarmate de tijd verstrijkt, heeft Sienna geleerd hoe ze de nare opmerkingen kan negeren en richt ze zich op de vele steunbetuigingen die ze ontvangt.

“Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we de kritiek van de haters weerleggen. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!”

Ze zei: “Het risico nemen in de liefde zoals ik deed, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel deed.”