Multimiljonair Frans Duijts vindt zijn inkomen te magertjes: ‘Hard werken, weinig verdienen’

Multimiljonair Frans Duijts vindt zijn inkomen te magertjes: ‘Hard werken, weinig verdienen’

1. Naar eigen zeggen verdient hij gewoon te weinig... 2. Zijn inkomsten zijn volgens hem verre van royaal. 3. Frans vindt dat hij te weinig geld verdient: 4. Naar eigen zeggen werkt hij keihard maar verdient hij te weinig! 5. Hij heeft toch wel medelijden met zichzelf....

9 juli 2024 Uit Door Lekker Dan

Frans Duijts heeft vorig jaar zijn imago voorgoed veranderd. Ooit bekend als de zanger met het imago van een eerlijke harde werker, die naast zijn zangcarrière nog gewoon doorwerkte in zijn eigen sloopbedrijf, heeft hij nu een andere kant laten zien.

Frans, die altijd trots was op zijn bescheidenheid en werklust, liet vorig jaar een andere kant zien door openlijk te pronken met zijn rijkdom.

Speciaal voor Shownieuws nodigde hij hen uit om aanwezig te zijn bij de levering van zijn nieuwe, peperdure Ferrari.

Het rijden in een Ferrari is al genoeg om de wenkbrauwen te doen fronsen, maar het openlijk tentoonstellen van zo’n luxe aankoop brengt het naar een heel ander niveau.

Toch lijkt dit voor Frans nog niet genoeg te zijn. In een recent interview met Beau Monde klaagt hij dat hij veel te weinig betaald krijgt voor zijn werk. Frans stelt dat zijn vergoeding verre van royaal is:

Frans Duijts over zijn huwelijk: ‘Er kwamen steeds meer irritaties’

Als mensen aan mij vragen hoe het met me gaat, dan zeg ik vaak: ‘Hard werken, weinig verdienen.’ Natuurlijk, ik verdien hartstikke goed.”

Frans Duijts over zijn huwelijk: ‘Er kwamen steeds meer irritaties’

”Maar kijk je naar de uren die ik elke week draai, dan is het niet altijd in verhouding. Vorig jaar heb ik in totaal 163 optredens gedaan. Dat is best een heleboel en daarnaast doe ik ook nog allerlei andere dingen.” 

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

Ondanks Frans goed boert volgens verschillende websites, die namelijk melden dat hij goed is voor zo’n 2 miljoen euro, vindt hij zelf te weinig.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

Naar eigen zeggen verdient hij te weinig voor de uren dat hij werkt: “Verschillende likeuren en shotjes exporteren naar veertien landen…”

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

”Voor de hobby handelen in onroerend goed. Ik ben altijd druk en aan het ondernemen, dus ik werk gewoon veel. Kijk, in eerste instantie werk je hard om de top te bereiken.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Maar als je daar in de buurt komt, moet je misschien nog wel harder werken om daar te blijven. Er is een team van 23 mensen continu bezig met het merk Frans Duijts.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’