Tatjana Simic heeft videoboodschap voor haters: ‘Voor alle azijnpissers’

Tatjana Simic heeft videoboodschap voor haters: ‘Voor alle azijnpissers’

2 april 2024 Uit Door Lekker Dan

Tatjana Šimić heeft recentelijk foto’s met haar volgers gedeeld van haar nieuwe gewaagde look op Instagram.

Veel van haar volgers vragen zich waarom ze alleen foto’s deelt met een filter eroverheen. Er ontstond wat discussie over de authenticiteit van haar foto’s.

Vorige week toonde Tatjana haar nieuwe korte kapsel op Instagram, maar afgelopen weekend heeft ze opnieuw haar blonde lokken laten knippen.

Hoewel veel volgers enthousiast reageren op haar nieuwe coupe, is er ook kritiek geuit. Een volger merkte op:

“Kunnen we alsjeblieft een foto zonder filter zien? Ik herken Tatjana niet eens meer!” Een andere volger sluit zich daarbij aan en uit ook zijn ongenoegen. Tatjana reageerde luchtig met:

“Geloof me, het is leuker met filters.” Omdat de negatieve reacties aanhielden, besloot Tatjana toch beelden van zichzelf zonder filter te delen.

Ze vroeg haar volgers: “Nu tevreden allemaal?” en voegde eraan toe: “Wat maakt het uit? Het leven is mooier met een filter.”

Ondanks de kritiek kreeg Tatjana veel steunbetuigingen in de reacties. Een volger merkte op: “Trek je niets aan van de negativiteit, ik gebruik ook filters! Zelfs voor koffie…”

Een andere volger merkte op dat sommige mensen een filter zouden moeten hebben voor wat ze allemaal op sociale media plaatsen.